Tuinprojecten

Tuinen zijn er in verschillende stijlen, van romantisch naar strak en modern. Wij zijn breed inzetbaar voor het realiseren of renoveren van uw droomtuin. Of het nu om een kleine tuin of grote tuin gaat, wij zijn u graag tot dienst.

 

Tuinaanleg
Indien u een nieuwe tuin wilt aanleggen, dan kunnen wij dit vanaf het begin tot eind voor u realiseren. De tuin wordt voor u leeggehaald en heringedeeld (met of zonder eigen ontwerp). Een greep uit onze werkzaamheden m.b.t. tuinaanleg kunt  u zien onder fotos. Wilt u uw tuin aanpassen of renoveren, ook dan zijn wij u graag tot dienst.

(Sier) bestrating
Indien u nieuwe (sier) bestrating wilt laten plaatsen, dan zullen wij de volgende werkzaamheden uitvoeren:

–          Het verwijderen van bestaande bestrating
–          Het ophogen door middel van zand
–          Het verdichten van de zandlaag
–          Het egaliseren van het zand voor de bestrating
–          Het plaatsen van nieuwe tegels (of bestaande tegels)
–          Het aantrillen van de tegels (met rubberen flap)
–          Het invegen van zand

Wij zorgen voor zand en grond aan- en afvoer. Uiteraard valt het ophogen van uw huidige (sier) bestrating onder onze werkzaamheden/

Gazon/kunstgras
Een nieuw gazon kunt u op verschillende manieren aanleggen namelijk:

Het inzaaien van gras:
Het bestaande gazon plus onderlaag wordt verwijderd. Goede en schone grond wordt weer aangebracht en bemest voordat er nieuwe gras wordt ingezaaid. Voordat er wordt ingezaaid, wordt de oppervlakte geëgaliseerd. Aansluitend wordt alles netjes aangerold voor een goede start voor de ontkieming. Belangrijk is het gazon de bepsroeien en vochtig te houden. Na verloop van tijd komen wij bij u langs om te kijken of het gras goed opkomt en zonodig extra bij te zaaien.

Grasmatten:
Het bestaande gazon plus onderlaag wordt verwijderd. Goede en schone grond wordt weer aangebracht, bemest, geëgaliseerd, aangerold voordat de grasmatten worden aangebracht. Na plaatsing van de grasmatten wordt er nog een keer goed aangerold voor een mooi en strak resultaat. Ook bij grasmatten is het belangrijk om te sproeien en vochtig te houden.

Kunstgras:
Kunstgras kunnen wij voor u leveren en plaatsen. Eerste voorbereiding betreft het ontgraven van de tuin, het aanbrengen, verdichten, en egaliseren van de zandlaag. Als laatste zullen wij het geheel aanrollen voor een mooi strak resultaat.

 

Onderhoud Bomen en Struiken
Loonbedrijf MarcelVanNiekerk is er ook voor het kappen van bomen en boomonderhoud.

Wat valt er onder boomonderhoud?

–          Het snoeien en rooien van bomen en struiken
–          Het terugsnoeien van doorgeschoten takken van bomen en struiken

De beste periode om te snoeien van bomen en struiken is in de winter, in de winter is namelijk bijna geen sapstroom plus het feit dat de takken kaal zijn en je zo een goed overzicht hebt van wat er gesnoeid moet worden. Uiteraard kan er het hele jaar gesnoeid worden voor kleine ingrepen (het in vorm houden van de boom).

Het plaatsen van schuttingen
Voor het afscheiden van uw tuin kunt u ervoor kiezen om schuttingen te laten plaatsen. Loon- en Verhuurbedrijf is ervaren met het plaatsen van erfafscheidingen.
Bij ons kunt u terecht voor advies.  Een schutting plus benodigd materiaal kunt u ook bij ons bestellen. Er zijn een aantal matrialen die het meestvoor gebruikt worden vuren hout harthout en beton kustofen ook keraliek ,gaas zerzinkt of niet en kan ook alvast voorgespant zijn .en alls is te verkruijgen in een aantal hoogtens en lengte endieverze schutingdeuren of tuin delen enz

Aanleg water besproeiing installatie
Bij warm weer is het belangrijk uw gras en planten te besproeien. Ook als u een nieuw grasmat heeft aangelegd, is het belangrijk deze vochtig te houden. Dit kunt u doen door zelf handmatig water te geven maar u kunt ook kiezen voor het gemak – een  sproei instelatie van opper vlakte water als dat mogelijk is en opleidenig water alshet aan een aantal voor waders vol doet of met een paar aan passing tereraaliezeren in sommige huizen is er een een waterbron put geboord als het water kwalitijt goed is kan die gebruikt worden ,je kan volotomaties laten bespoeien of op tijd en op hoeveelheid wat er gevallen is of niet besproeien van het (gazon).

 

Tuinprojecten

Wij helpen u ook graag bij alle projecten in uw tuin. Van het aanleggen van een gazon tot het aanleggen van drainage toepassingen. Ook denken wij graag met u mee over de hoeveelheid materiaal er naar verwachting nodig is om uw project te realiseren. Wij hebben voor u ook een brochure waaruit u kunt kiezen uit diverse tuintegels, schuttings en vlonders van hout of keralit. Deze kunnen wij eventueel ook voor u bestellen en aanleveren met een aantrekkelijke korting.

Mocht u een project hebben die hier niet staat beschreven? Of nog vragen hebben over uw tuinproject?  Neem dan gerust contact met ons op. U kunt dit doen via het telefoonnummer: 06-102 186 26 of via ons contact formulier.

Tuiprojecten:
* Tuinaanleg
* Renovatie van uw tuin
* Tuinonderhoud
* Aanleggen bestrating
* Aanleggen van gazon, vijver of trampoline
* Het plaatsen van schuttingen
* Het snoeien en kappen van bomen en struiken
* Aanleggen water besproeiing ’s installatie
* Realiseren van tuinhuisjes en veranda’s

Rioolwerkzaamheden:
* Huisaansluitingen
* Dak afvoer
* Waterhouding plaatsen om uw huis
* Drainage toepassingen