Meer weten?

 

M. Van NiekerkLoonbedrijf MarcelVanNiekerk is een zelfstandig bedrijf dat zichzelf verhuurt aan particulieren en bedrijven voor klussen op het gebied van tuinprojecten, tuinonderhoud, aanleg beschoeiingen en diverse graafwerkzaamheden. Wij zijn opgericht in mei 2006 en begonnen in de Wegen- en landbouw. Inmiddels zijn wij al aardig uitgegroeid en kunnen wij meerdere verschillende werkzaamheden toegevoegen aan onze specialiteit. Tevens bezitten wij over een eigen machinepark en meerdere gereedschappen.

Onze passie is de natuur en het werken daarin. Wij werken te allen tijde veilig, netjes en nauwkeurig. Correct en veilig werken staan bij ons hoog in het vaandel.  Zo houden wij controle over onze werkplek en kunnen wij kwaliteit leveren als het gaat om uw project. Mocht u het zelf even niet meer overzien dan helpen wij u altijd. Wij denken met u mee en zijn oplossingsgericht. Ook krijgen al uw projecten de nazorg die ze verdienen.

U kunt bij ons altijd geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u gelijk een afspraak maken? Dan kunt u ons bereiken via ons telefoon nummer: 06- 102 186 26 of u kunt het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Ons machine en gereedschap park:

*Doosan 140 graafmachine
*Sunward 1,8 ton minigraver
*Trilapparaat voor bestrating en ondergrond
*Zitmaaier
*Kettingzaag
*tuingereedschap